Utbildning

Har ni kört fast i ert program och behöver hjälp att komma vidare? Ska ni byta redovisningsprogram och vill ha rätt förutsättningar för att komma igång? Vi erbjuder utbildning, handledning och stöd i Visma Administration, Visma eEkonomi samt Visma Lön.
Vi kan vid behov upprätta grundläggande rutiner i andra redovisningsprogram.

Vi är alltid redo att hjälpa till

Tveka inte att kontakta oss

Econtrast AB – det lilla företaget med det stora engagemanget!

Vi erbjuder även utbildning i effektivt styrelsearbete. Alla styrelseledamöter har ett grundläggande ansvar för att sköta aktiebolaget enligt lagar och regler, och att ta hand om företagets förvaltning. Därför är det viktigt att man tar detta ansvar på allvar och upprättar rutiner, skaffar sig kunskap och löpande får information om företagets verksamhet.

Vi hjälper er med grundläggande kunskap samt tar fram ett av våra populära årshjul som hjälper dig att hålla reda på viktiga datum och fördelar arbetet över hela året.
Utbildningspaketet skräddarsys enligt era behov och önskemål. Tveka inte att kontakta oss via mail eller telefon för att lägga upp en plan som passar ert dagliga arbete.

“Econtrast AB har varit en oumbärlig partner för mig och mitt företag när det kommer till redovisning och administrativa behov. Det dedikerade engagemanget och den personliga servicen de erbjuder har verkligen överträffat mina förväntningar. Jag är extremt nöjd med mitt beslut att ha dem som vår redovisningspartner. Ulrika och Econtrast, underlättar mitt arbete att driva företag. Jag rekommenderar dem alla dagar i veckan. ” Henrik Ek VD Dencon foods AB
Tjänster
Kontakt
Besök oss

Grindstuvägen 11B, Västerås

Ring oss

072-933 77 90

Maila oss

ulrika@econtrast.se

optimera din verksamhet idag

Boka ett första möte

Fyll i all information så kommer vi kontaka dig så fort som möjligt.