Mänskliga rättigheter och hållbart företagande

Vi på Econtrast ser det som en självklarhet att företagsfrågor går hand i hand med socialt ansvar, likabehandling och mänskliga rättigheter. Oavsett om du är egenföretagare, styrelseledamot eller enskild anställd på ett företag kan det vara svårt att navigera i såväl vilka skyldigheter man har som vilka rättigheter man åtnjuter och vilka åtgärder man kan vidta för att främja mänskliga rättigheter lokalt, nationellt och internationellt.

Vi är alltid redo att hjälpa till

Tveka inte att kontakta oss

Vi erbjuder hjälp och vägledning kring frågor kopplat till ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet samt rättighetsbaserat arbete oavsett bransch. Det kan till exempel handla om att granska inköps- och produktionsled, utbilda i diskriminering och aktiva åtgärder samt socialt ansvar för företag. Vi har bred kompetens inom hållbart företagande och kan skräddarsy utbildningspass, rådgivning och framtagande av handlingsplaner för att just er arbetsplats ska kunna främja rättigheter och ansvarstagande företagsamhet.

“Econtrast AB har varit en oumbärlig partner för mig och mitt företag när det kommer till redovisning och administrativa behov. Det dedikerade engagemanget och den personliga servicen de erbjuder har verkligen överträffat mina förväntningar. Jag är extremt nöjd med mitt beslut att ha dem som vår redovisningspartner. Ulrika och Econtrast, underlättar mitt arbete att driva företag. Jag rekommenderar dem alla dagar i veckan. ” Henrik Ek VD Dencon foods AB
Tjänster
Kontakt
Besök oss

Grindstuvägen 11B, Västerås

Ring oss

072-933 77 90

Maila oss

ulrika@econtrast.se

optimera din verksamhet idag

Boka ett första möte

Fyll i all information så kommer vi kontaka dig så fort som möjligt.